ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Confetti machine huren 

Confetti shooter, special effects voor ieder evenement met dit confetti kanon

Huurprijs 35,-  per dag

Op voorraad

 

ja Gratis bezorging in héél België
ja Paar dagen eerder geleverd
ja Transportdagen tellen niet mee!
ja Eenvoudig retour sturen
ja 7 dagen per week bereikbaar
reviews lees reviews

Waarom zou u een confetti machine huren?

Het huren van een confetti machine is een fantastisch idee als u een speciaal effect wilt toevoegen aan uw fuif, feest of evenement. Gaat u binnenkort trouwen of heeft u een vrijgezellenavond- of dag of een verjaardagfeestje met veel gasten gepland? Met een confetti machine maakt u het niet alleen supergezellig, maar zorgt u er ook voor dat uwgasten nog lang zullen terugdenken aan uw geweldige feest. Een confetti machine of confetti kanon schiet confetti of streamers in korte tijd de lucht in, precies waar u ze wilt hebben. Zo verandert u uw feestelijke evenement direct in een echt feestje! Verhoog het feestplezier en schiet een lading confetti of streamers de lucht in. Maak uw feest compleet en start direct met een fontein van vrolijke kleuren. Een confetti machine mag niet ontbreken op uw feest!


Hoe werkt een confetti kanon?


confettishooter

Wilt u een confetti machine huren bij ons, dan kunt u rekenen op het meest eenvoudige en professionele confetti kanon van dit moment. Het kanon is geschikt om op een voordelige manier buizen gevuld met confetti of streamers (ook wel slingers genoemd) af te schieten. De buizen met confetti of streamers hebben een lengte van 80 cm en bevatten stikstofpatronen, waardoor de confetti tot wel 12 meter en streamers zelfs tot 20 meter ver weggeschoten kunnen worden. Onze te huren confetti machine kunt u laten aanvullen met een lanceerknop die op een afstand van zeven meter van het kanon kan worden geplaatst. Hierdoor is het afvuren van het confetti kanon nog eenvoudiger en imposanter.

Confetti Canon huren SDC-Verhuur     


Huur een confetti kanon voor uw feest of evenement

Een fuif of viering bereikt een hoogtepunt met het huren van een confetti machine. Dankzij een confetti kanon wordt het effect van uw feest nog groter en imposanter. Organiseert u binnenkort een leuke fuif, een opening of een voetbalmatch? Wilt u extra indruk maken tijdens een kortfilm, reclameclip of fotoshoot? Dan is een confetti machine huren een geweldige toevoeging. U kunt diverse soorten buizen bestellen in mooie full-color kleuren. Wilt u buizen bestellen in de kleuren van uw favoriete voetbalploeg of met uw bedrijfsembleem? Heeft u een andere reden om voor een specifieke kleur te kiezen? Neem dan contact met ons op voor aangepaste buizen in de kleuren die u wenst. We bedienen feesten en evenementen doorheen heel Vlaanderen en België.


Andere mogelijkheden voor uw feest of evenement

Wilt u uw fuif of evenement nog spectaculairder maken? Bekijk dan ook onze mogelijkheden om een Polaroid camera te huren, een Babbelbox, Licht en Geluid, Special Effects, Mascottes of een Bingotrommel.


Goed om te weten

ja Eenvoudig in gebruik
ja Handleiding meegeleverd
ja Confetti kanon wordt paar dagen eerder geleverd

Bestellen of Extra Informatie

Huurdatum kosteloos te verzetten!!

  Direct bestellenExtra informatie

  Aantal Afschietunits (Om mee af te vuren)

  Vulling buizenConfettiSlierten

  Aantal buizen confetti (vullingen)

  Kleur confetti

  Aantal buizen confetti (vullingen)

  Kleur slierten


  Lanceerknop

  Pakket retour?

  Datum evenement (levering enkele dagen vooraf)

  Uw naam

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  Adres


  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer

  Vragen of opmerkingen?

  met de algemene voorwaarden

  makkelijk betalen
  Betalingsmogelijkheden SDC Verhuur