Huur een praatpaal (babbelbox) voor een uniek gastenboek

De praatpaal, ook wel “wenspaal” of “babbelbox” genoemd, is een digitaal videogastenboek voor videoboodschappen van uw gasten. Gasten op bijvoorbeeld uw trouwfeest, huwelijksfeest een reünie of een condoleance kunnen zeer eenvoudig een videoboodschap inspreken. Door het gebruik van de paal wordt u na afloop verrast met een USB vol onvergetelijke wensen en herinneringen van uw familie, vrienden en/of kennissen. Uw gasten kunnen een onbeperkt aantal persoonlijke videoboodschappen achterlaten. U kunt eenvoudig een praatpaal voor werkelijk iedere gelegenheid gebruiken.

videobooth

De werking
Over het algemeen wordt deze innovatieve vorm van een gastenboek door jong en oud als erg interessant beschouwd en door de eenvoudige werking is het een hele kleine moeite om een bericht achter te laten. Door het kantelbare scherm van de zuil is het zelfs voor bijvoorbeeld kleine kinderen of grote groepen mogelijk een boodschap in te spreken. Omdat het scherm van het gastenboek altijd actief is, valt de zuil snel op bij de gasten die langs lopen. Bij het vastleggen van de praatpaal zullen deze specificaties dan moeten worden aangeleverd indien hier gebruik van wordt gemaakt.

Het beeldscherm van de babbelbox heeft een touch screen, wat het mogelijk maakt de videopaal door middel van aanraking te besturen. Wanneer de gast in beeld gaat staan, dan ziet hij/zij duidelijke instructies voor het starten en stoppen van de opname. Tijdens de opname zijn onder andere de gasten zelf, de achtergrond, de opnametijd en het aantal boodschappen zichtbaar. De duur van de opnames is standaard ingesteld op 30 seconden, dit kunt u echter gemakkelijk aanpassen.

De videoboodschappen
Zoals eerder genoemd worden alle videoboodschappen na afloop op DVD of USB gezet. Alle boodschappen worden achter elkaar afgespeeld en zijn van uitstekende kwaliteit. Om een speciale gelegenheid nog specialer te maken, is het zeker de moeite waard een videozuil te huren!

Prijzen:

Huurprijs incl. gratis verzending (op voorraad)

€90,00
USB met doorlopende film met al uw filmpjes
€15,00
Filmpjes digitaal los nagestuurd (erg handig)
€8,00
Feestartikelen op stok (optioneel)
€5,00
Filmopnamebordje (optioneel)
€5,00
Videozuil voor gastenboek

 

Wij bezorgen / versturen de producten door geheel Nederland en België.

De prijzen zijn inclusief 21% btw.